Marketingvideo O2CHAIR


Breath Unlimited heeft als missie om via de adem mensen terug bewust te maken van hun eigen potentieel en zo zelf te kiezen voor een gelukkig, gezond en bewust leven.

Het promoten van de O2Chair, de enige ademstoel ter wereld, is daar een onderdeel van.

Met plezier werkte ik samen met Geert en Marie Rose om van deze video een pareltje te maken.

Meer info op http://www.o2chair.be

Promofilm Vonk Stad Leuven


In samenwerking met Vormingplus Oost-Brabant maakte Videoman deze film als oproep om mee te doen met VONK: het gespreksspel dat een lopend vuur van buurtgesprekken in heel Leuven zal teweegbrengen.

Op één dag herwerkten we het scenario, namen we alle beelden over heel Leuven op en blikten we de interviews in. 48u later stond alles online (incl een smaakmaker).

SportMed On Tour


Zoveel mogelijk mensen een sportwetenschappelijke test & coaching aanbieden. Dat is de missie van SportMed .

Met hun SportMed On Tour maakt Luk dat samen met zijn team elke dag waar in bedrijven overal ten lande. Videoman werkte met plezier en toewijding aan deze promovideo die SportMed helpt om nog meer bedrijven te bereiken.

Meer info op SportMed

Training Leiderschap - AMAZO


Om hun training leiderschap toe te lichten op hun nieuwe website, deed Amazo beroep op Videoman. Samen stelden we het scenario van de video op en maakten er een bondig, doch krachtig verhaal van.

Neem zeker ook een kijkje op de website van AMAZO

Bedrijfsfilm Colruyt Group


Toen ik nog voor het vroegere Spar Retail werkte, hebben we met vier collega's (Dave, Dennis, Joris en Joris) een beklijvende film gemaakt over de verhuis van de kantoren en het distributiecentrum naar de huidige locatie in Mechelen.

Het resultaat: een episch verhaal over een historische moment dat niemand onberoerd liet!

Schoolfeest De Boomhut Kampenhout


Op zaterdag 20 mei 2017 brachten alle leerlingen van de kleuterschool en de basisschool het beste van zichzelf in dans en zang tot plezier van de talrijke aanwezigen.

Ik was erbij om het geheel op de gevoelige plaat vast te leggen - en mijn eigen kinderen aan te moedigen 🙂

Op dit moment werk ik aan de optredens, maar deze smaakmaker houdt de herinnering aan het schitterende schoolfeest alvast levendig.

Carnaval - VGSK De Boomhut


Voor mijn plezier - en dat van honderden andere kinderen - maakte ik een sfeerverslag van hun geslaagde carnavalstoet en aansluitend discofeestje.
Geniet mee!

Verjaardagsfeest Ella


Ella is 8 en dat werd uitbundig gevierd in de sporthal van Kontich. Videoman was erbij om de sfeer te capteren en een blijvende herinnering voor de vrolijke feestneus te maken.

Aftermovie Grote Parade


Een mooi voorbeeld van de snelheid waarmee Videoman werkt. Deze sfeervideo van de eerste Grote Parade - georganiseerd door Hart Boven Hard - stond dezelfde nacht nog online! Zonder in te boeten aan kwaliteit natuurlijk...

Biografie Huwelijk Dees & Pascale


Voor het huwelijk van Dees en Pascale, maakte Videoman een korte, ludieke biografie van de twee trouwers om alle aanwezigen te laten kennismaken met deze uitzonderlijke mensen.

Videoclip Mijn Hoop


Jonatan had een lied geschreven en wou hiervan zeer snel een videoclip maken die vóór kerstmis online moest staan. Op 8u werd het lied ingezongen, de beelden geschoten en de montage gedaan. Het resultaat is eerlijk en vertederend.

Berghuttentocht Slovenië


Volgende zomer gaan Wim, Gaston en Joris een nieuw avontuur tegemoet in het Triglavski Narodni Park in Slovenië. In deze video worden hun plannen uit de doeken gedaan. Er komt vast en zeker ook een reisverslag van hun tocht.

VIDEOMAN.BE

Brouwerijstraat 54B 1 - 1910 Kampenhout

joris@videoman.be - 0486 52 11 94