dirk-depoorter

Dirk Depoorter

Directeur Retail Partners Colruyt Group


"De video is ons uithangbord"


De manier waarop ze de sfeer hebben weergegeven, is absoluut klasse. De video geeft heel goed onze cultuur weer, wat het is om deel uit te maken van Retail Partners Colruyt Group. Zo'n megaproject als onze verhuis, dat doe je maar één keer. En dankzij "The Spar Siekwel" dragen we die herinnering levendiger mee dan ooit.

jonatan-delhem

Jonatan Delhem

Voedingsdeskundige & Holistic Lifestyle Coach


"Videoman draait niet rond de pot"


Videoman is heel flexibel. Ik had hem dringend nodig en het moest allemaal heel snel gaan. Hij ging heel professioneel te werk, stuurt bij waar nodig, er was een heel direct contact. Voor publicatie heeft hij de film aan mij getoond en de kwaliteit voldeed exact aan mijn verwachtingen.

katleen-en-ruben

Katleen en Ruben

Ouders van Ella en Lize


"Je boekt een videograaf en je krijgt een artiest"


De aanwezigheid van Videoman heeft het verjaardagsfeestje nog beter gemaakt. Alle kinderen waren enthousiast dat er gefilmd werd. Videoman deed zelf ook actief mee en kwam met allerlei ideeën op de proppen, waardoor wij als ouders wat ontlast werden. De kinderen genieten nog elke dag na van de video.

Luk Bosmans

Luk Bosmans

Eigenaar Het Gezonde Net België


"Videoman is een echte partner"


Videoman voert niet uit. Hij denkt mee. Hij leeft zich in onze situatie in en stelt de juiste vragen om tot een goed scenario te komen. Zijn constante focus op het doel, gaf mij al snel vertrouwen en leverde ons een professioneel eindproduct op. Creativiteit op zo'n doelgerichte manier aanwenden, is waar Videoman voor mij het verschil maakt.

greenpeace

Greenpeace

Internationale Milieuorganisatie


"Om even helemaal stil van te worden"


Videoman levert op korte tijd heel knap werk af. Zijn video geeft perfect de sfeer weer en brengt de verschillende thema's op beklijvende wijze in beeld. Dat de video nog geen 12u later beschikbaar was, bewijst zijn professionalisme.

bart-vandaele

Bart Vandaele

Lector Hogeschool Gent


"De film is beter dan het optreden"


Videoman is enorm toegewijd. Hij woonde verschillende repetities bij, op basis waarvan hij on-the-spot twee trailers maakte die wij ter promotie van onze event konden gebruikten. De film van 70 minuten is echt schitterend gemonteerd, ondanks het feit dat onze belichting niet goed was en we geen geluidsspoor konden opnemen.

jeroen-de-schepper

Jeroen De Schepper

Professioneel cameraman en videomonteur


"Een creatieve duizendpoot"


Ook al volgde hij geen cameraopleiding, Videoman weet hoe je pakkende beelden moet maken en kneden tot een aangename video. Het is een plezier om hem aan het werk te zien. Hij legt er zich zo op toe en geniet ervan.

gaston-vanhaeren

Gaston Vanhaeren

Zelfstandig Leadership Trainer Amazo


"Ons vertrouwen in hem werd beloond"


Videoman nam ons project echt in handen. Ik vertrouwde hem een scenario en enkele oude foto's toe, waar hij heel creatief en matuur mee aan de slag ging. We zijn heel tevreden met de ludieke twist die hij eraan gaf: de sfeer op het trouwfeest zat er direct in.

VIDEOMAN.BE

Brouwerijstraat 54B 1 - 1910 Kampenhout

joris@videoman.be - 0486 52 11 94