Stationsstraat 2d2 - 1910 Kampenhout
+32486521194
joris@videoman.be

portfolio

de juiste klanten via storytelling

Publireportage "de Plukheyde" Kampenhout


Wie is boer Koen, wat is CSA, hoe werkt de Plukheyde en wat vinden de deelnemers ervan? Je komt het allemaal te weten in dit ingetogen portret.

Het verhaal van boer Koen en de Plukheyde is meeslepend en inspirerend. Het typevoorbeeld van een publireportage die de kijker perfect laat voelen en proeven wat het is om deel te zijn van deze onderneming.

Meer info op http://www.deplukheyde.be

Smaakmaker KBF-opleiding zelfstandig bergbeklimmer


KBF is de Vlaamse Klim- en BergsportFederatie. Zij organiseren kaderopleidingen, bijscholingen en workshops gericht naar recreatieve, competitie- en topsporters. Zij voeren ook promotie via folders, hun tijdschrift en hun website.

Voor hun opleiding tot zelfstandig bergbeklimmer wilden zij een enthousiaste smaakmaker die geschikt is voor sociale media.

Meer info op http://www.bergbeklimmer.be

Promotiefilm gespreksspel Stad Leuven


In samenwerking met Vormingplus Oost-Brabant maakte Videoman deze oproep om mee te doen met VONK: een gespreksspel dat momenteel een lopend vuur van buurtgesprekken in heel Leuven teweegbrengt.

Snelheid was dé vereiste voor dit project. Scenario schrijven, video en audio opnemen - verspreid over de stad Leuven - en de interviews inblikken. Op 48u stond alles online (inclusief een smaakmaker).

Meer info op http://www.youtopia.be/vonk

Reportage SportMed On Tour


SportMed. Een bedrijf met een nobele missie: zoveel mogelijk mensen een sportwetenschappelijke test & coaching aanbieden. Luk en zijn team maken dit elke dag waar in bedrijven overal ten lande.

Dankzij deze reportage die hun dienst "SportMed On Tour" klaar en duidelijk presenteert, overtuigt SportMed nog meer bedrijven om mee te stappen in hun verhaal.

Meer info op SportMed

Reclamespot O2CHAIR


Breath Unlimited heeft als missie om via de adem mensen terug bewust te maken van hun eigen potentieel en zo zelf te kiezen voor een gelukkig, gezond en bewust leven.

Het promoten van de O2Chair, de enige ademstoel ter wereld, is daar een onderdeel van. Deze reclamespot was exact wat ze nodig hadden.

Meer info op http://www.o2chair.be

Bedrijfsfilm Retail Partners Colruyt Group


Toen ik nog voor het vroegere Spar Retail werkte, hebben we met vier collega's (Dave, Dennis, Joris en Joris) een beklijvende film gemaakt over de verhuis van de kantoren en het DC naar de huidige locatie in Mechelen.

Het resultaat: een episch verhaal over een historische moment dat niemand onberoerd liet!

Meer info op http://www.rpcg.be

Promofilm Training AMAZO


Om hun training leiderschap nader toe te lichten op hun nieuwe website, deed Amazo beroep op Videoman. Samen stelden we het scenario van de video op en maakten er een bondig en krachtig verhaal van.

Meer info op http://www.amazo.be

UA-80522874-2