Stationsstraat 2d2 - 1910 Kampenhout
+32486521194
joris@videoman.be

werkwijze

de juiste klanten via storytelling

Een goede videoreportage over jouw bedrijf is je beste visitekaartje. Het is de blueprint van je onderneming. In een mum van tijd hebben potentiële klanten, leveranciers of investeerders een correct beeld van jouw zaak.


"een goede video is niet voor iedereen"

Anders gezegd: "hoe beter de videoreportage ook echt jouw onderneming weerspiegelt, hoe meer jouw doelgroep zich aangetrokken voelt.” En dat is exact wat je wil wanneer je promotie voert voor je zaak. Het is toch niet de bedoeling dat je iedereen bekoort. We willen toch allemaal zoveel mogelijk "ideale klanten". Die klanten die zich goed voelen bij jouw bedrijf en die gratis publiciteit maken.

Daarom vertrek ik bij elke reportage van jouw verhaal. Ik neem de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen. Wie ben je? Waar sta je voor? Welke waarden draag je mee? Welke sfeer hangt er? Wat wil je in de wereld zetten? Allemaal vragen waar ik een antwoord op zoek, alvorens een scenario te schrijven.

Je hoeft niet bij mij te komen voor een video vol platte stunts, superkortingen of slogans. Ik doe aan storytelling. En de nadruk ligt op inhoud. Een goeie tekst, ondersteund door de juiste beelden en de juiste muziek.
Vanuit mijn ervaring als werkvereenvoudiger bij Colruyt, weet ik als geen ander hoe ik ergens structuur in moet brengen. Hoe ik snel tot de essentie kom. Hoe ik van prachtige maar chaotische sprokkels in iemands hoofd, een vloeiend en vlot verhaal kan maken. Een verhaal dat door iedereen begrepen wordt.
Mijn ervaring als project manager, garandeert bovendien dat ik samen met jou tot een realistische planning kom en mijn video's steeds op tijd afwerk. Ik werk doelgericht en in nauwe samenwerking met jou.


Typisch ga ik als volgt te werk:
1. kick-off vergadering: doel, verwachtingen en gewenst resultaat worden scherp gesteld
2. offerte: ik maak een offerte met een vaste prijs
3. scenario: ik stel een storyboard samen en definieer per scene de sfeer, de beelden en de tekst
4. opnames: ik neem video en audio op
5. demo: ik presenteer een demoversie van de video
6. feedback: er wordt een lijst met gewenste aanpassingen opgesteld
7. oplevering: ik presenteer de publicatieversie van de video

 

En nu is het aan jou...

 

maak kennis

 

UA-80522874-2